A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)



Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Irasidus
    #6272
    " természetesen nem végeztél efféle kutqatást, Egyszerűen idejössz és trollkodsz, mert ennyit tudsz kb. a témához hozzászólni.."

    De te sem. Aki nem ért veled egyet, az nem troll, amúgy is trollkodással hamisan vádolni a másikat, a személyesedék egyik formája.

    "Ha mindig és mindenki a konszenzust fogadná el, mindenféle kétely nélkül, akkor - most kapaszkodj meg - a tudomány nem fejlődött volna sehova sőt, technikai újítások sem lennének, ami talán nem is lenne olyan rossz - tradicionalista szemszögből. :-)"

    A kutatók által fejlődik a tudomány, nem a hozzánemértő laikusok kételkedése által. Az, hogy én, mint laikus a szakemberek véleményét fogadom el, egy olyan témában amihez nem értek, az a normális. A kételkedés meg nem normális, ha nem értesz hozzá. Összekevered a kutatókat magaddal...

    "Szkeptikusnak és figyelmesnek kell lennünk a mérgező modernitás ideológiáinak hatásait illetően az állítólag ezektől mentes mára teljesen materiális "Tudomány" területén is."

    Neked, mint hozzá nem értő laikusnak? És előképzettség, tudás nélkül mit tudsz te hozzá tenni? Áltudományt, dilettantizmus, és prekoncepciókkal teletűzdelt hitet. A tudományt megpróbáld lehúzni a te szintedre, amiből ilyen kutyakaki állítások jönnek ki. Ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.03.07. 11:39:07