A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Zenty
    TDantes olvastam a blogodat..
    Gratula hozzá szép marhaság! Ezen nincs is mit ragozni.
    De azért nagy szám tőled, hogy elismered a Hun kapcsolatot. Csak sajnos azt is elferdítve, és léalacsonyítóan állítod be.
    A magyarok ősei nem csak egyszerűen hun tagok voltak vagy keveredtek. A vezető rétegben játszottak szerepet a szkítánál és a hunoknál is!
    Senki nem mondja, hogy közvetlen mi lennénk a hunok mert több népből tevődtek össze. De a magyarok ősei domináns nép volt, ami egy elég fontos tényező.
    Árpád például nem lehetett volna vezető ( nem is akármilyen) ha nincs a családfájában hun vagy szkíta vezér. Ha nem tudta volna bizonyítani senki nem állt volna mellé. Ugyanis az onougrok, Szabírok és más hun utód népek nem csatlakoztak volna Árpádhoz ha ősei senkik lettek volna. A Szabírok pedig sokkal kevesebben voltak az onougroknál. Ezért erőszakosan nem tudta volna őket csatlakozásra hívni. És akkoriban nem lehetett akárkiről akármit állítani. Aki hazudott azt lefejezték minimum

És hiába írod erre is, hogy semmilyen bizonyíték nincs rá... Dehogy nincs! Most bizonyítottam és az MTA-án kívül szinte az összes történész :)