A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
"tudod hogy nézett ki az az Alföld árpádék idejében? Mint a Bakony erdősége hegyek nélkül viszont sok mocsárral amíg a szem ellát, kisebb szárazabb szigetecskékkel"
"Ezt írtad. Ha nem akarod, hogy ezt értsék alatta, akkor fogalmazz máshogy szerintem. Én semmit sem sarkítottam, te írtál szigeteket és mocsarakat míg a szem ellát. Gondolatolvasó meg nem vagyok."
A szövegértés tanulható. "...erdősége hegyek nélkül, kisebb szárazabb szigetecskék, sok mocsár míg szem ellát."
Én értettem mit írt Savaran persze nem azért mert tudtam róla. A szöveg sehol sem állítja, hogy csak mocsár volt az Alföldön. A "sok mocsár míg a szem ellát" mondatrész csak a mocsár területi nagyságára utal az erdők és a szigetek nagyságával szemben.