A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • DantesHUN
    http://index.hu/kultur/2012/10/11/honnan_tud_a_lo_a_masik_dimenziorol/

Találtam egy pár éves cikket. Régi, de eddig nem olvastam. Ajánlom mindenki figyelmébe. Szép és jók az alternatív elméletek. Főleg ha mondjuk esetleg konkrét dolgokkal támasztják alá. Mint azt tette László Gyula. Na, hát ő rá nem is mondja senki hogy ,,áltudományos idióta" elismert szaktekintélynek tartják, tartjuk.

No de ez? Uszticsnak hát...valami...hű.
    Nem olvastam a könyvét, de érdemes lenne.
    Azt mondja hogy
    -30 ezer évet menjünk vissza. Az remek, az a paleolitikum. Klassz, alig pár tízezer éve jelent meg az ember. No comment. Tudom mások is szeretnek sok tíz ezer évvel vissza menni, de ne legyünk nevetségesek, egy nép őstörténetét nem lehet az ember kialakulásának évezredeiben kezdeni.

-Usztics szerint egy barlangrajzot meg vizsgáltak és 40 ezer éves. Rajzokat nem lehet C-14-es módszerrel vizsgálni, csak az élőlények esetében működik. Fa, állat, ember. Legyünk tisztában azzal, mit mivel lehet. Azt persze lehet, hogy a rajzok mellet voltak 40 .ezer éves emberi csontok, nem tudom, ez hihető. De tényleg, alapvető dolog, tudjuk mit mivel vizsgálnak.

-nem tudom milyen kokit kaptak a rómiak a szkítáktól, és Usztics szerint a Dunáig terjeszkedtek. Szerintem meg Dákia provinciáig. Pannónia provincát meg például germán törzsek támadták. Vagy a későbbi szarmaták, esetleg még későbbi hunokra ért szkíták alatt? Lehetséges.

-Szerinte istván alatt vették el a szkíta-keresztény hitünket. Aha...persze. És, mi az hogy az királyok külföldi nőket vettek el? Ebben valami külső erőket lát...pedig ezt úgy hívják: politika. Külpolitika. Szövetségkötés házassággal. Ajajajaj..itt nagyon elgurult a gyógyszer. Még házasságba is valami összeesküvést belelátni?

Miért nem Turul-miért Árpád -ház. Egyszerű: ez egy közmegegyezés a történészek között. De ha már itt tartunk inkább Álmos-ház mind dinasztia alapító, lenne a jó név szerintem

Imrét is külföldiek ölték meg...persze lehet megölték de az akkor belföldi összeesküvés volt, nem külföldi, és pláne nem osztrák, mert osztrák nem létezett abban az időben.

Az Intelmeket bizonyára nem saját kezűleg István írta...senki se gondolja hogy saját kezűleg ő tette.

Ló, meg dimenzió meg Szíriiusz meg dogonok...erre jobb szót se vesztegetni.

Ez már az a szint, ami annyira elmegy elborult teljes őrültség irányába, ez már túlzás. Mint Pataky Atilla, akit folyton elviszenk az ufók.