A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Solt #5524 Nem akarok a szavakon lovagolni, de az idézett szövegrészek szerintem egyértelműek...
Nem vagy elkönyvelve X fiókba, csupán a véleményem szerint túl hamar vontál le végkövetkeztetést, ami ezekben a témákban nem túl szerencsés. Mint említettem, ez nem fizika, nincsenek laboratóriumi körülmények. A megfelelő forrás kritika nagyon fontos, ez pedig alapos utánjárás nélkül nem működik.
A hivatalos vonal legfőbb buktatója, hogy sokszor tesz tekintélyelvű kijelentést, amit az ember már csak azért is elhisz kritika nélkül, mert a "szakértő" mondja. Ez öreg hiba...
Az "alternatív" vonal legfőbb buktatója meg az, hogy sokaknak túlságosan belendül a fantáziája, és a vélekedéseket tényként kezelik. A hivatalos vonal képviselői meg ezeket az eseteket emelik ki, és ezek alapján próbáljak az összes másképpen gondolkozót hitelteleníteni.