A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
uwu420 #5402 Állít dolgokat. Ténynek semmiképp nem nevezném például ahogy a népvándorlásról beszél, a valóságtól elrugaszkodott dolgot vázol fel amit nem lehet komolyan venni, mégis úgy adja elő mint valami mindentvivő ütőkártyát. Mintha a népek tényleg dominók volnának, pont ő beszél úgy mintha minden szomszéd egyenrangú lenne, és egyszerű láncolat lenne egy népvándorlási folyamat. Nagy arccal előadja, hogy a népvándorlás egy képtelen folyamat, mit se törődve azzal hogy mennyi minden támasztja alá a folyamat tényét. Egyszerűen letagadja. Szerintem azt is halálos nyugalommal jelentené ki, hogy márpedig az ég az zöld.
De az is teljesen dilettáns amit a fiatalok jellemfejlődéséről állít. Hajmeresztő hülyeség mikor előadja hogy az iskolában szándékosan hazudnak, és a gyerek azért nem tanul, mert rájön hogy átverték. Hát persze, véletlenül se azért mert nem érdekli, és csak nyűg a tanulás. Egy stréber lehet hogy gondol hasonlót, de azok meg pont nem arról híresek hogy ilyen a viszonyuk a tanárral.
Egyszerűen hazudik, ráadásul nem keveset, nem értem miért tetszik ez neked.
Minden eszmefuttatása egy nagy hazugsággal indul, aztán elkezdi boncolgatni, hát tényleg nagyszerű.