A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Zenty
    Ahogy Eneff sem offolhat igy te sem. Tehát nem kell a nyilvános kamu púder, hogy diktátor lennék tarsd be a szabályokat nem vagy kivétel... ha meg személyes problémád van írj privát üzenetett. Jah hogy senki sem privatizok? Érdekes módon mindenki egyszerre itt rinyál meg a módi topicban aki engem valamiert nem bír... Szóval azert csinálod mert engem is el akarnál üldözni mint remarkot? Ez nem fog összejönni... Mellesleg ugyanazt mondod mint uwu, vagy tdantes. Ez nem forrás ez nem bizonyítható... Üdv a klubjukban.. és tudod mit mondtam nekik erre? Hogy nem ők döntik el mi a forrás és mi bizonyítható. Ilyen alapon csak finnugor elmelet lehetne a topicban mert az a hivatalos.... Nah de ha további panasz van akkor azt privátban, senki sem kivétel