A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • uwu
    Erre az eredettörténetre is annyi bizonyíték van, mint bármi másra.
    Inkáb azt kéne tanítani az iskolákban, hogy nem tudjuk honnan jöttünk, viszont van egy csomó elmélet rá, mert ez az igazság.

Biztos lehetsz benne, hogy ilyen eredetű vér is keverdett a magyarsággal, de a legvalószínűbb az, hogy a magyaroknak több ősük is van, és ez csak egy a sok özül.

Ha esetleg azon akarsz vitatkozni, hogy melyik vonal volt a legmagyarabb, abból kérlek hagyj ki engem. Arról nem lehet vitatkozni, mert tök szubjektív.

Egyébként nekem is ez a vonal a legszimpatikusabb, de lássuk be, semmi alapunk nincs rá, hogy kijelentsük, hogy ők voltak az őseink, mivel az összes többi elméletre van bizonyíték, következésképp szerintem a magyarság a nemzetségek vándorlása közben, ezek szövetségéből született. Azsia népei összességében tekinthető a magyarok ősének.
    Nem kell ám megilyedni, nem egyedi eset. Ez a vidék jellemzője.