A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Zenty
    Frusztrált vagy és nem látod a fától az erdőt.....

Most neked is és másnak is elmagyarázom mi a helyzet a fórumon:
    Ez egy nyilt fórum.
    Ez pedig azt jelenti, hogy még a "rossz múltuak" is írhatnak ide ha betartják a szabályokat. A szabályokat pedig mindenkinek be kell tartania. Neked is. Ennyire egyszerű.

Ha szelektálnék( tehát lenne ban lista, meg ilyenek) akkor mehetne a magyar őstörténelem a zárt topikok közé. Szerintem ezt senki sem akarná a fórumon.
    Egyébként azért választottak házigazdát a fórumra, hogy a lehető leggyorsabban megoldódjon a trollkodás és a fórum hergelésbeli problémák. Meglátásom szerint egyre jobb a helyzet, de időbe telik még mindenki megszokja.
    Én pedig nem lehetek itt non-stop, de a lehető legtöbbet megpróbálom megtenni. Ennyi.

Most pedig megkérek mindenkit a no offolásra és kérném a téma építő folytatását. Köszönöm.