A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • ahddub
    A személyeskedésről: Ne legyünk álszentek ezt korábban mindannyian, főként poénosan semmi esetre sem fenyegetőzve megejtettük, de azóta eltelt x év, -jelzem a féléves büntetéseim valahogy ottragadtak :D Ez mára már nem jellemző, inkább az arcpirító hazudozások, csúsztatások, és a tudósok felé történő személyeskedések amiknek gátat kell szabni! Nincs olyan, hogy ki mondja, olyan van hogy amit mondd az bizonyított-e tény, vagy hipotézis. Feltevés, elmélet, nem véletlen hogy az akadémia is feltételezett őshazákat ír, azért mert nem tudja bizonyítani régészetileg, mondailag, genetikailag. Amikor pedig ez lehetséges akkor terel, mint vakbojtár a bíró nyáját! 2 személy jár fel ide trollkodni, a többiekkel kapcsolatban én ilyet még nem láttam. A 2 személynek a jövőben lehetőséget illene adni, hogy előálljon egy saját ELMÉLETTEL , amit 1.GENETIKAILAG, 2.MONDAILAG, 3. KORABELI KÚTFŐK FELJEGYZÉSEI ALAPJÁN 4. NYELVILEG, 5. RÉGÉSZETILEG is alá KELL majd támasztania, ahogy teszem pl ÉN! Jó lenne ha addig a többiek nem írnának.