A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • ahddub
    Visszatérve az eredeti mederbe, én mindig linkelem a forrást, vagy a személy nevét, ha pedig ez egy könyv akkor azt linkeljétek mert minden könyvben van forrás. ÉS nem az számít ki mondja, vagy ki közvetíti az adott eredményt, hanem az, hogy az helyes e vagy támadható! Ha én vak vagyok de azt mondom, hogy az ég kék, a fű meg zöld, akkor máris azzal jönnek hogy te mit akarsz te vak vagy pedig igazam volt. Erről beszélnék lebutítva fogalmazva!

A genetika ellen NINCS apelláta, mert az vagy fekete, vagy fehér! Európai génekkel nem lehet Ázsiából származni és fordítva. Visszavezethetőek a népek 70-60 000 évig apai vonalon, mert attól fogva már nem modern emberről beszélünk, hanem ősemberről más fajta génnel. Érdekes , hogy anyain jóval mélyebbre visszavihetjük a markereket, ergo ott a mutáció jóval elébb ment végbe. Valami érdekesség történt apai vonalon 70-60 000 éve. Egy mutáció.