A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • PsyhoApu
    Rákerestem Semir Osmanagic-ra a wikin. Eredmény: " The World of the Maya (A maják világa) című történelmi tárgyú könyvével szerzett hírnevet, melyben azt vallja, hogy a maják az Atlantiszról származnak, ahova pedig a Plejádokról érkeztek."

Továbbá ez a National Geographic oldalán lévő cikkből: "A new york-i Archeology magazin vezetője, Mark Rose egyenesen szélhámosnak nevezte Osmanagic-ot, a nemezetközi sajtót pedig jóindulattal is csak hiszékenynek."
    Nat Geo cikk

Továbbá itt egy levél, amiben Mark Rose érdeklődésére reagál az egyiptomi SCA elnöke:
    levél

Továbbá Daniel Jackson is eszembe jutott :D szerinte ugyebár a piramisok a goa'ould anyahajók leszállóhelyei.
    Elnézést, de a majás könyv után nem tudom komolyan venni ezt az egészet. Viszont az biztos, hogy beszerzem a könyvet, és elolvasom :D:D.