A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
John McLane #452 Hali!
Nyitás óta figyelem a topikot meg olvasom a cikkeket. Feletébb érdekes. Korábban linkelte valaki ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=ZVq8u5SkrHs
Három részes, nézze meg akit érdekel, a boszniai piramisokról szól. Vannak nagyon jó felvételek amelyeket látszanak a rovásírás betűi.
Nem ítélkezem, de megdöbbentő, nemcsak az, hogy magyar-székely emlékeket találtak, hanem piramis bakker ami nem egyiptomi!!!!Kik, hogyan miért???
Aztán a hivatkozó videók között találni még egy érdekeset az újgur piramisokról, kínában mintegy 250 kisebb-nagyobb piramis létezik.
Nyilván lehet mondani, hogy kik ezek az arcok akik bizonyítéknak fogják fel őket, nevesincs nímandok, de kíváncsi lennék, hogy annak idején Schliemann-t ki tartotta épeszűnek.
Na mindegy én nem akarok vitát generálni, csupán "értő" véleményetekre vagyok kíváncsi.