A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • remark #4435
    Természetes hogy direkt tették oda. Véletlenül semmi nem készül...nem is értem mit akarsz megmagyarázni.

Azt akarom megmagyarázni, hogy nem az általam felvetettekre reagáltál.

A mellébeszélés az , hogy mindenféle misztikus meg varázslatos dolgot magyaráz valaki bele.

Meg az, hogy úgy csinálsz mintha válaszolnál, de közben a felvetésem érdemi részét nem érinted. Mint ebben a legutóbbi hozzászólásodban is, nézd csak:

Jelentéssel bírt? Természetesen ez is igaz.
    Abszolút semmi olyasmit nem mondtam hogy véletlenszerű.
    Ezer olyan dolgot lehet hozni amibe akármit bele lehet magyarázni.
    Tessék, miért vannak antik római motívumok Szent István szarkofágján?
    Persze ez egészen más dolog, és nem lehet összevetni a reneszánsz templomok díszítéseivel.
    De tessék, szerinted mi az ok?

Hol írsz te bármit is, amiből kiderül az, hogy a kazettás mennyezetek (de nem csak azok) szimbólumai vajon azért kerültek-e a helyükre, mert a készítőik direkt, a - nem teljesen mellékesen a római katolikus egyházzal összeférhetetlen - jelentésük miatt, azt oda tették.

Nem írsz te erről semmit.
    Helyette visszadobod a labdát, és elvárod hogy magyarázzak meg valamit, amihez semmi közöm.
    Ezt hívják mellébeszélésnek.
    Vagy ahogy Solt mondta: trollkodásnak.
    Most akkor menjek a moderátorokhoz, és kérjem meg őket, hogy tiltsanak ki innen téged? De egy moderátor mégis honnan tudná megítélni, hogy amit te csinálsz, az trollkodás-e. Végig fogja talán olvasni a vitánkat? Nem fogja. Akkor meg? Hát a moderátor azt bünteti meg, akit ügyesebben bemártanak.
    Na de hagyjuk, elment a kedvem a veled való beszélgetéstől.