A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • TDantes
    Ez egyrészt igaz, persze.

De nem ez baj. A baj ez a teljesen amatőr áltudományos hozzáállás. Olvas valamit a neten...és akkor biztos igaz. Nem baj hogy bizonyíték egy szál se...de biztos igaz, és már csak azért is igaz ,és MTA tagjai mind hülyék meg hazudnak...

Miközben halvány fogalmuk nincs a tudomány módszertanáról.

De amúgy ja, hasonlít az UFO-hívőkre. De lásd, én ott se mondom hogy nem igaz, én elfogadom hogy valaki UFO-t látott...ha bizonyítja és ha minden ,más lehetőséget sikerül kizárni.

Az egy dolog, hogy én ilyen esetet még nem láttam. Mindegy, ez nem ide tartozik.
    Azt is elfogadnám, amit már ezredszer írok le, hogy szegény Béla királynak hány ujja volt...csak bizonyítékot látnék...de nem...

Az Arvisura persze az egy vicc. Egy kohásznak lediklálta valami tudattalan őserő vagy mi.
    Ha úgy adta volna ki, hogy fantasy regény , nagyon fasza lett volna. De így?Írt 10 ezer oldalt. Manapság marha népszerű ez a Trónok harca...hát ez a kohászhoz képest egy nulla.