A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Solt
    Én is keresem már egy jó ideje, de sajnos ritka mint a fehér holló. Eleinte azt hittem, hogy nekik van üldözési mániájuk, de amikor az ember rendre ilyenekbe botlik, akkor egy idő után átértékeli az álláspontját.

"Kedvenc" példám,

Corpus Juris

I. Endre rendelkezéseinél rögtön az első mondat tartalmaz egy utalást a szkíta ősökre. A hivatalos verzióból nemes egyszerűséggel I. Endre kompletten kimarad! Meg kell nézni a főoldalon, hogy kik "ajánlják"!! Ennyi...

Azért természetesen az első link is sántít... az eredeti szövegben a következő szerepel,

"scythico, gentili et ethnico ritu" Ez a következőt jelenti: "szkíta nemzeti és népi szertartásrend" Ehhez képest a szövegben ez szerepel: "scythiai ősi pogány szokást"

Millió ilyen dolog van még... én már ott tartok, hogy mindennek az ellenkezőjét vizsgálom meg, mint amit hivatalosan állítanak... a finn-ugor agymenés már nem menő hivatalosan sem, most majd jön a töröközés...