A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Solt
    Nem a nézőpontjával van bajom, az az ő dolga. Azzal van problémám, hogy minimális alapismerete sincs nagyon sok dologban, de ennek ellenére olyan kijelentéseket tesz, mint aki birtokolja a bölcsek kövét. Plusz amikor elhangzik az "áltudományos" kifejezés, akkor nálam elhangzik a gong...

Ez pedig a korábbi működései miatt van. Anno értelmesen kezdtem el vele beszélni, a reakció pedig a kiröhögés, meg az áltudományozás volt. Oldalakat írtam neki, kiragadott belőle egy szót, a többit figyelmen kívül hagyta... ez irtózatosan irritáló... pont ugyanazt művelte, mint most a IV. Bélára vonatkozó forrással... nem véletlenül nem linkeltem be neki.

Most megbeszéltük, hogy levegőnek nézzük egymást, bízom benne, hogy annyi korrektség van benne, hogy ezt betartja... így lesz jó mindenkinek.

Egyébként, ha nem lenne előzménye, jogos lenne a felvetésed!