A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
ManoNegra #4294 Ha összehasonlítod a képeket, akkor láthatod, jelentősnek mondható különbség van köztük. Gondolom tudod, mekkorák ezek az iniciálék, ezekben semmi felesleges nincs, mindennek jelentősége van. Ezért talán nem szerencsés ebből a szemszögből összehasonlítani nagyméretű képekkel.
De hogy mutassak mást, amiben ugyancsak üzenet van:
Ugye nem belemagyarázás, ha azt mondom, hogy ez a kép a kereszténység felvételét jeleníti meg? De lehetne találni még sok mögöttes tartalmat. Az is érdekes lehet, amit bécsben kisatíroztak...
Az nem hiszem hogy utalás lenne, hogy nem korabeli öltözékben jeleniti meg őket a művész, de akár lehet az is. Pap Gábor szerint, asztrológiai jelentésük is van a képek összességének, ezt nem tudom megítélni hogy igaz-e, van ami tényleg olyan, van ami belemagyarázásnak tűnik, de nem vagyok művészettörténész.
#4290 Nézegettem már könyvesboltban a sorozatot, de nem vettem még meg. Jók?
Én inkább antikváriumokban, használt könyveket vásárolok, hihetetlen jó dolgokat lehet kapni párszáz forintokért.