A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • L Viper #4248
    Elképesztő. Ő még ott tart, hogy a magyarság története ott kezdődik, hogy Honfoglalás :), meg jöttünk Kazáriából :P
    Sosem fog eljutni oda, hogy kirajzások és visszatérések, története. Az új leletek helyileg itt vannak és pont abba a jelképrendszerbe tartoznak, amire rámutattam. Egyébkén nagy kutatója ennek a nemrég megboldogult Varga Csaba volt.
    Már László Gyula is jó úton járt, hogy nem Árpádtól eredezteti a magyarságot.

De ez a kisebb gond. Ha nem vigyázunk, hamarosan finnugorból zsidók leszünk, lásd Komoróczy legújabb elmeroggyanását (és ő a fő sumerológus, Badinyt szapulja pont ő?). Nem linkelném, szerintem tudjátok miről van szó. Ez ellen miért nem tiltakoznak a finnugrászok?