A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Solt
    Kérdezd meg az oroszokat, meg a spanyolokat!

Én a helyedben inkább azt a kérdést tenném fel, hogy, ha a rokonaink, akkor egyes nyelvi struktúrákon kívül, hogy a manóba lehet, hogy minden egyéb dolog meg eltér? Engem ez a kérdés jobban foglalkoztat, mert egy több szálon eltérő történetet nem lehet egy szálon igazolni... ha valami több szálon eltér, egy szálon pedig egyezik, akkor az akár véletlen is lehet! De, ha valami sok szálon egyezik, egy szálon meg eltér, akkor az minimum alaposan megvizsgálandó!

Ilyen többszálú egyezés pedig van kérlek alássan a HUN, illetve a Szkíta népekkel is. Több szálon mutatnak arra adatok, hogy a Szkíta - Hun kontinuitás folytatói vagyunk! Vigyázat! Ez nem azt jelenti, hogy visszafelé is érvényes! Ez nem azt jelenti, hogy a Szkíták Magyarok voltak...