A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Solt #4158 Irdatlan butaságokat hordasz össze... én nem tudom ezeket honnan veszed, de ez valami döbbenet. Tekintettel arra, hogy mi már megfutottuk a saját köreinket, hosszabban nem kívánok foglalkozni sem veled, sem a mondandóddal.
Egy dolgot emelnék ki,
"Táltos-királyok meg szakrális székhely. Nos ez meg olyan dolog ami szembe megy a római katolikus hittel! Nem lehetséges. István és utána a többiek is, mindent elleneztek ami nem volt összeegyeztethető a római katolikus hittel! Kizárt az egész táltos-király dolog."
Arany apám... Szent László, Hunyadi Mátyás, hogy csak két Táltos királyt említsek. A hagyomány még a Táltos lovaiknak a nevét is megőrizte. ( Szög, és Holdas )
Nem javaslom, hogy olvass utána, mert úgysem teszed, az mta-s vadbaromságra meg marhára nem vagyok kíváncsi. Bőven elég volt belőle... pofátlan politika prostituált a jó részük amióta csak megalakult. ( Tisztelet az elenyésző kivételnek )
Ez meg,
"Ja, és nem nem Buda a testvér neve hanem Bleda, és nem volt Csaba nevű fia."
Mit lehet erre mondani? Ezért már pénzt kell kapni, mert épeszű ember ilyet nem ír le ingyen... Jó lenne, ha tudatosulna benned, hogy egy nemzet hagyatékával szórakozol, méghozzá mocskos övön aluli módon. Kezd sok lenni amit művelsz. Komolyan bízom benne, hogy ezért te pénzt kapsz, mert abba belegondolni sem merek, hogy önerőből vagy ilyen ...