A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • remark #3996
    Annak a megfogalmazásnak biztos nem tudsz értelmet adni, hogy "Olaszország a középkorban"? Van olyan könyv is, hogy pl. "Németország a középkorban". A szerző bizonyára nem tudja, hogy a középkorban nem is létezett Németország. De ha nem létezett, akkor vajon miről szól a könyve?

De itt van neked még egy forrás, hátha: Németország történelme

Innen az a mondat érdekes, hogy mit jelent maga a kifejezés, hogy "Németország történelme". Íme: "Németország történelme alatt tárgyaljuk egyrészt a mai Németország területén élő népesség történelmét a kezdetektől máig, másrészt a német állam történelmét a megalakulásától, 1871-től máig (a kettéosztott Németország történelmét is beleértve 1949-1990 között)."

A fentiek alapján én azt a következtetést vonom le, hogy hacsak nem akarsz mindenáron belekötni abba, hogy "Olaszország a középkorban", akkor menni fog a kifejezés értelmezése, hisz használatban vannak hasonló kifejezések, melyeket úgy látom mindenki képes értelmezni.

Remélem így az egyik "elképesztő marhaságot", melyet ez az áltudományos, "egyforrásos" cikk állított, sikerült tisztázni. Többre se kedvem, se időm. Ennyit is csak azért szántam erre a témára, mert te vagy Lopez.