A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
polarka #3894 Sztem is hagyjuk, mert nem fogod fel éppen, miről beszélünk.
Te bedobsz 1db leletet. Én erre felhívom a figyelmet, h egy fecske nem csinál nyarat. A hieroglifákat sem 1db 4 jelből álló kőből fejtették meg. Erre meg folytatod a mellébeszélést.
Itt csak ennyi volt a téma, amit jól láthatsz, ha visszaolvasol:
Töriblogon bedobsz 1, igen összesen 1db leletről készült képet, amin van néhány jel, majd azt vártad volna, h mindenki megvilágosodik. Én erre hívtam fel a figyelmet, h ez badarság. Majd pedig bedobsz 1 másik képet, amiről megint ki tudja hol, mikor, ki találta, hova és mi alapján datálható, lehet pont te körmölted. És megkértél akkor mutassam be, hogyan lehet másképpen értelmezni egy, igen ezt az egy darab leletet önmagában. Ugyanis a téma miatt, h ez demonstrálja, amiről szó van nem nyúlhatok más leletekből nyert anyaghoz. És csak abból dolgozhatok, amit a képembe toltál.
De ha gondolod, elmondom mindezt 4-edszer is, h ne folytasd az értetlenkedést. De ennél világosabban leírni, h miről beszélünk már nem nagyon lehet.