A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Csaba vezér
    "már x-edszer került elő ugyanezen lelet a blogon"
    Ezért nem szoktak hozzászólást törölni és embereket kitiltani.

"Valóban, azért az az egy darab korong önállóan nem nyom sokat a latba."
    Nem csak ez a rovásjeles korong van. Jómagam hat különböző leletet találtam.

"1szerű kriksz-kraksz jelbe azt beszél bele mindenki, amit akar. Ami így is van."
    Nincs így. ->Ebbe a mondatba sem tudsz mást belemagyarázni.<- Mert ide az van írva.: Ebbe a mondatba sem tudsz mást belemagyarázni. Pedig a kínaiaknak kriksz-kraksz. Vagy a te gondolatmeneteddel én azt írtam a fönt jelzett mondatba, hogy: Mucsa röcsöge? Mert ugye bármit bele lehet beszélni a jelekbe, betűkbe.
    A korongon kőkori írás van és csak annak kriksz-kraksz aki nem tudja elolvasni. Nekem nem.
    De ha mindenki azt beszél bele amit akar, nosza lássuk, beszéld bele. Szépen vezesd le, melyik jel szerinted mit jelent. Olvasd el pl. ezt:

Nyugi nem kínai, magyar.