A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Solt
    A népvándorlás az már csak olyan... kiszorítósdi... kergetőzünk, kimerülünk, megpihenünk, aztán egyszerre pont minden fél úgy gondolja, hogy minek menjünk tovább, azt helyben marad. Egyébként közülünk és a kunok közül hova lettek a besenyők?

Nocsak? Kettős honfoglalás elmélete? Ezt te vallod? Vagy igaznak tartod?

Én nem tudom merre mentek volna... ha engem kergetnek, nem azt nézem hol jó nekem, hanem futok... lehet a régi magyarok büszkébbek voltak! :D Igaz, hogy kergetnek minket ezek a besenyő srácok, de itt jó nekünk, meg különben is... kimerültünk... csücsüljünk le.. :D

Értem, ilyenkor monda! :) Az, hogy a fehér ló mit jelent, az nem számít. Szvatoplukot azért kérdeztem, mert ugye a hozzád hasonlók meg szeretnek Morva birodalmazni... szerettem volna a kedvedben járni! Ha volt, ha nem, a monda akkor is több mint érdekes!