A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
polarka #3741 Gondoltam reagálok a tahóságodra hozzád hasonló stílusban, de tapasztalataim alapján attól tartok te is azon szubkultúra(/kulturálatlanság) képviselője vagy, akik ezt vmiféle "szellemi párbajra hívásnak" éli meg. Így ettől most is eltekintek.
"Mellesleg a kommented mellébeszélés. Vissza kell olvansi érvelés, és forrást is adtam, az más kérdés, hogy te miképpen mit fogsz fel belőle."
Mellesleg a kommented hazugság. Én pontosan azon hsz.-okat idéztem be amiket írtál, h ne kelljen messzire menj linkeket is raktam. Ott mindenki láthatja, h 1 árva linket nem tettél és pontosan tőled idéztem szóról szóra.
"kaptál."
Nem, nem kaptam.
Lásd példának ezen oldalt, itt egy egész gyűjteményben lehet keresgélni, ill. a főoldalról böngészni.
Na mármost, aki történelmi modelleket, állításokat alkotna vagy ellenőrizne annak célszerű korrektül dokumentált leletgyűjteményre (nem néhány, a céljának megfelelően válogatott darabra) szert tennie. Ugyanis, ahogyan én látom, itt ezek töltik be a term.tud.-oknak megfelelően a kísérletek szerepét. Általuk dőlhet el 1-1 elmélet vagy állítás helyessége. Az általam előzőleg linkelt katalógusban pl. én továbbra is hiányolom, h a kormeghatározás mikéntjét nem közlik. Ugyanis sztem a későbbi következtetések során 1általán nem mind1, h egy lelet korát másokéhoz képest adja meg vki, vagy geológiailag azonosítható vagy izotópos vizsgálattal állapították-e meg. Arról nem is beszélve, h ezek szórása is különböző lehet.
Úgy olvastam, h vannak itt olyanok, akik a sumér írásokat rovásírás alapján is tudják olvasni. Vki esetleg lefordítaná a belinkelt táblát?
"Nem hátráltatlak, én nem engedem, hogy trollkodj"...
Hogy van az, h csak veled tudok trollkodni, mással nem?