A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • lopbisz
    Figyelj csak.... Ne kostolgassál mert az egy dolog, hogy nagylelkűen hagyok egy kis teret neked, mert a megnevelésed után megtanultál viszonylag kérdezni, bár bőven lenne mit csiszolnod. Lásd a faqot, hogy kell kérdezni: link
    De ha arcoskodsz nem mindig lesz ez így Nálad sokkal nagyobb trollokat is megettem reggelire és mind belelebukott. Ahhoz, hogy arcoskodj egy szintet el kéne érned, hogy legalább eltudjuk érni, hogy tudjál velem beszélgetni.

Mellesleg a kommented mellébeszélés. Vissza kell olvansi érvelés, és forrást is adtam, az más kérdés, hogy te miképpen mit fogsz fel belőle.

"Szerencsémre nem képzelt." Dehogynem. Még uwu is tehetségesebb nálad. ( bocsi)
    "Én már x. napja keresek egy olyan hiteles, jól dokumentált leletgyűjteményt, amik együtt bármit is alátámasztanak."
    kaptál.

"Ebben ezen fórumon 1edül te hátráltatsz."
    Nem hátráltatlak, én nem engedem, hogy trollkodj és megtanulsz viselkedni ha akarod ha nem. Ha nem teszik arra az ajtó: felül a kilépésnél.