A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • polarka
    "Visszaolvastam és nem kérdeztél, csak nagyképűen rinyáltál."
    Nah, akkor melyik hsz-omat értékeled "rinyálásnak"?

"Abban a tévhitben élsz, hogy finnugoron kivűl semmi tudományos nincs."
    Igazából azon tévhitben élek, h a töri alapból nem egzakt tudomány. De meg lehet kísérelni, h minél egzaktabb legyen azáltal, h ellenőrizhető, korabeli forrásokra hivatkozik, pláne manapság, amikor a technikának köszönhetően ez könnyebben megtehető volna. Viszont sajnos nagyrészt mindenhol csak mesetörit találok, amiben bárki kénye-kedve szerint ferdítve adja elő amit akar.
    Az egész téma meg úgy merült fel, h egy nyelvész az MTA-ról előadást tartott. Nyelvészként ő nyelvészeti módszerekkel vizsgálja a nyelvrokonságot

"Én amikor kritizálok valamit, akkor egy regény érvelést és forrást is nyújtok hozzá.
    Például amit a szkeptikusokról is kifejtettem, azt indokoltam is, és forrást is nyújtottam hozzá."
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1246959372&no=3476]#3476[/URL]-ról beszélsz.
    Lássuk csak:
    állítás: szekta; érvelés: ?
    állítás: rémisztő ami a szkeptblogon megy; érv: olvastam
    áll: a sok kocka elképzeli, hogy minden hazugság még a létezésük is az, aztán egymásnak bólogatnak; érv: képzelem
    A hsz. 2. fele meg inkább arról szól, h emlékeid szerint mi volt már itt a fórumon. Ráadásul azokra is annyi az érv, h "sztem", amit mondjuk nem mondtál ki. A végén meg előrevetíted, h nincs értelme elmenni(ez az állítás) és társalogni, mert úgyis annyit fog mondani, h "ez nem igaz mert csak"(érv).

"Te semmi ellenérvet nem mondtál csak büföktél."
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1246959372&no=3481]#3481[/URL]
    Kijelentettem a gondolatom, ugyanis csak akképpen tudom esetleg elfogadni és értelmet tulajdonítani hsz-odnak, ha ezt felteszem. Erre [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1246959372&no=3488]#3488[/URL]-ban gondolhatnánk, h értetlenségednek adsz hangot, de utána mégis reagálsz, ezért ez inkább vehető, annak, h hát röviden szólva: "nem értesz egyet velem". Aztán 1 hülye kérdést teszel fel. Majd azt állítod, h itt minden ki lett tárgyalva. Mivel ezen állítás az előző hsz-omra szólt, ezért joggal feltételezhetem, h ezt úgy érted, h igen, a kritikádat a szkeptikusokról a természettud. témakörökre is értetted. Majd hiányolod vhonnan az érvelésem, amit később meg is kérdeztem, h honnan, de arra azóta sem válaszoltál.

"A képzelt egodat szerintem gyűrd le inkább mert itt senkit nem érdekel és ha valóban érdekel a téma akkor csak hátráltatni fog az információ gyűjtésben."
    Szerencsémre nem képzelt. Én már x. napja keresek egy olyan hiteles, jól dokumentált leletgyűjteményt, amik együtt bármit is alátámasztanak. Ebben ezen fórumon 1edül te hátráltatsz.