A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • lopbisz
    Ki mondta, hogy 100%-os a tudás?
    Pont azt írtam le (kisebb regénybe) hogy folyamatosan jönnek az új kutatások de viszont az alap már megvan. Már lehet tudni honnan kell elindulni.
    Eddig az alap se volt meg. Pontosabban volt, de nem volt annyira közismert mint manapság.

"A magas ló stílus ott is nehezen elfogadható, ahol van a háttérben tudás. Ahol nincs, ott szimplán nevetséges. Ezt az vegye magára, akinek inge ;)"

Erről is beszéltem lentebb.
    A tükör effektus stílus pont ezért jön, mert az illető magas lónak képzeli magát, de nincs tisztába az alapokkal. Az ilyenek valójában nem információt akarnak megtudni, hanem az egojukat akarják fitogtatni. Persze az más kérdés, hogy nincs mit fitogtatni rajta mert még az alapokkal sincsenek tisztában.
    De ezért van a tükör, hogy esetlegesen ráébredjen. Ennyi :)