A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • lopbisz
    Visszaolvastam és nem kérdeztél, csak nagyképűen rinyáltál.
    Ezért is kaptad vissza a stílusodat, de mivel nem ismered még saját magadat sem, ezért furcsának tűnik számodra ha azt kapod vissza amit te csinálsz.

Egyébként amikor felvilágosítottalak, hogy kell viselkedni és kérdezni a fórumon, már is alkalmazkodtál.
    Tehát egy kis nevelés kellet, hogy valamilyen szinten kontrolláld magad. A kontrollálásod eredménye, hogy tudományos válaszokat is kaptál, amire nem is tudsz válaszolni mert fogalmad sem volt róla. Abban a tévhitben élsz, hogy finnugoron kivűl semmi tudományos nincs. Most láthattad az igazi arcát a dolgoknak.
    Szóval ha normálisan kérdezel, akkor normális válaszokat is fogsz kapni. Ha hánysz akkor hányást fogsz kapni.

"Te vagy az, aki annyiban nyilvánult meg eddig, h szidja a szkeptikusokat, miközben felhívtam rá a figyelmet, h nem vagy teljesen tisztában azzal, amit kritizálsz. Akkor ki is trollkodik valójában? (biztosan én)"

Én amikor kritizálok valamit, akkor egy regény érvelést és forrást is nyújtok hozzá.
    Például amit a szkeptikusokról is kifejtettem, azt indokoltam is, és forrást is nyújtottam hozzá.
    Te semmi ellenérvet nem mondtál csak büföktél.
    És én az olyan embereket nem tisztelem akik nem képesek önálló gondolatra, és érvelésre sem, de nagy a szájuk.

A képzelt egodat szerintem gyűrd le inkább mert itt senkit nem érdekel és ha valóban érdekel a téma akkor csak hátráltatni fog az információ gyűjtésben.