A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
polarka #3548 Kötve hiszem, h a szkeptikuson levő összes témát kitárgyaltátok volna. Pl. a homeopátiához mi közötök volna illetve a gravomágneses falszárítóhoz...
Mire érveljek? Állítottam én bármit is, ami a témához kapcsolódik? Csak meglepődtem milyen előítéletesen reagáltok ezen előadásra és még baxtok ahhoz is, h elmenjetek a véleményetek kifejteni, illetve kérdezzetek. Ami azért egy tudományos igényű emberhez sztem nem méltó. De ezt már elégségesen megbeszéltem Solttal.
Te jellemezted a szkeptikus blogot úgy ámblokk, h láthatóan nem vagy tisztában azon tényekkel, h pl. igen qrvára nem működik azon falszárító és azt bárki beláthatja és távgerincműtéttől sem lett még senki sem jobban. De szted "a sok kocka elképzeli, hogy minden hazugság még a létezésük is az, aztán egymásnak bólogatnak :D". Sztem te ismered felületesen, h mivel foglalkozik a Szkeptikus Társaság.