6424

A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • uwu 80
    Nem. Amit itt előadtok az nemzeti sovinizmus névre hallgat.
    Én nacionalista vagyok. Szerintem nem ismered a liberális szó jelentését, csak valaki mondta, hogy azok ellenség, ami igaz is :D
    Szerintem ezen a fórumon egyet se találsz. Régebben járt ide valami R betűs hosszú nevű kretén, na ő liberális volt.
  • ahddub
    Ha valóban érdekelne a magyar őstörténet, akkor tárgyilagosan kételkednél, illetve várnál bizonyítást! Ha visszaolvasod magad, teljesen kibukik, hogy célod nem az őstörténet feltárása, hanem a provokáció! Tételesen végig mehettél volna a bizonyítékokon, és próbálhattad volna cáfolni a cáfolhatatlant, de te nem ezt tetted! A te ténykedésed csak ugatásból állt! Következésképpen te egy szaros kis provokátor vagy,ráadásul annak is gyenge!
    Célod, hogy személyeskedésért büntetést és tiltást kapjunk, de ez egy ideje már nem működik! Javaslom, hogy fogd a 120 nicked és menj nyaralni, itt már lejárattad magad! Nem fogsz amúgy nemzetiek nélküli fórumot találni a neten, mert azt mi uraljuk, méghozzá elég vastagon! Tudod, akinek nincs média fóruma, az keres és " be lak" mást, ez pedig a cenzúrázatlan net! Ezért van az is, hogy az első szavazóktól a 30 éves korosztályig az első erő a JOBBIK! És nem a langyi fityesz, az ál-nemzeti liberális bábpárt!
  • ahddub
    ja és a nacionalisták mi vagyunk, te polgári liberális vagy( narancsos kacsa)!
  • ahddub
    meg IP-d ami elárulja melyik a tiéd...
  • lopbisz
    Mondták már neked, hogy gyanús vagy? Jah úgy 1 milliószor? :D
  • uwu 80
    Hát nekem van egy pár regem, de mindegyik uwu.
  • ahddub
    Nézd uwu, azért mert különféle neveken "regelsz", még nem "leszel többen"! XD
    Az pedig, hogy sem a nyelvészetben, sem a régészetben, sem a genetikában nem vagy jártas megmutatkozott! Egy dologhoz értesz, bohócot csinálni magadból, kíváncsi vagyok milyen mérnök lehetsz az életben!
  • lopbisz
    Akkor minek rinyálsz itt? Ha nem tudsz a témához szólni mert minimális sem tájékozódhoz, akkor minek téped itt a szádat? A trollkodást erre felé nem kedveljük..
  • Savaran
    "Ez olyan, mint amikor megkérdeztem, hogyan nézhetett ki egy hun és egy honfoglalás kori magyar. Erre meg gyerekrajzokat mutattatok eleinte."

Hol láttál itt gyerekrajzokat? Amikre sejtem hogy gondolsz azok egy kicsit komolyabbak egy szimpla gyerekrajznál....persze nyilván nem 100%-osan igazak, de mégis egy közel megfelelő képet ad a katonáskodó réteg egy részéről.
  • Savaran
    Az egyébként remek hogy millió anyag be volt már ide linkelve, csak venni kéne a fáradságot és elolvasni, és nem értetlenkedni itt. Baromira unalmas hogy mindig visszatérünk az ó-vita leges leges legelejére, ami kismilliószor ki lett már tárgyalva, és a finnugorok egyetlen épkézláb érvet nem írtak be ide.

"Mely leletekből következik mindez?"
    A sok közül itt egy példa:
  • polarka
    Gondoltál rá, h esetleg utánaolvass annak, amiről "kritikát formálsz"? :o
  • polarka
    1ébként meg azt hiába várod tőlem, h a napi 100hsz-t mind elolvassam.
  • polarka
    A genetikának mi köze van ahhoz, h nyelvészeti módszerekkel a nyelvrokonságot (ami szintén nyelvészeten belül definiált fogalom) hogyan állapítják meg?

"13 000 éve az autocthon Kelet-Európa népe beszélt magyarul (és nem finnugorul) ezen nép egy része északra húzódik keveredni a szibériaiak kőkori beáramló csapataival később..."
    Azért mert leírod mindezt az nem bizonyít semmit. Mely leletekből következik mindez?
    Ez olyan, mint amikor megkérdeztem, hogyan nézhetett ki egy hun és egy honfoglalás kori magyar. Erre meg gyerekrajzokat mutattatok eleinte. Azt hiszed el, amit vki lerajzol a fantáziája alapján, vagy korabeli forrásokat szemlélsz?
  • polarka
    Kötve hiszem, h a szkeptikuson levő összes témát kitárgyaltátok volna. Pl. a homeopátiához mi közötök volna illetve a gravomágneses falszárítóhoz...

Mire érveljek? Állítottam én bármit is, ami a témához kapcsolódik? Csak meglepődtem milyen előítéletesen reagáltok ezen előadásra és még baxtok ahhoz is, h elmenjetek a véleményetek kifejteni, illetve kérdezzetek. Ami azért egy tudományos igényű emberhez sztem nem méltó. De ezt már elégségesen megbeszéltem Solttal.
    Te jellemezted a szkeptikus blogot úgy ámblokk, h láthatóan nem vagy tisztában azon tényekkel, h pl. igen qrvára nem működik azon falszárító és azt bárki beláthatja és távgerincműtéttől sem lett még senki sem jobban. De szted "a sok kocka elképzeli, hogy minden hazugság még a létezésük is az, aztán egymásnak bólogatnak :D". Sztem te ismered felületesen, h mivel foglalkozik a Szkeptikus Társaság.
  • polarka
    Nah az előadás nagy részén nem voltam, de utána a kérdezz-felelek játékon igen. Lesz fenn videó.
    A rénhírek oldalt szerkeszti asszem Kálmán Lászlóval. 2010októberig|azóta
  • ahddub
    Ádám szumír szó apát jelent, onnan került uwuék nyelvébe, mint ahogy a vallásuk is egy tákolat szar... szumír eposz alapokkal! annyira kiválasztottak mint Mari néni a kultúrbálban. Ez frusztrálja őket...
  • gurubefree
    Tenyek ....

Nimrod + Eneh > Hunor ( a kisfiam neve );Magor(Magyar)

Hunor fia Bor ; Bor fia Dama ; Dama fia Keled ;Keled fia Keve ; Keve fia Ker ; Ker fia Beler ; Beler fia Kedar ; Kedar fia Otumurt ; Otumurt fia Tarkas ; Tarkas fia Bendafard ; Bendafard fia Bokany ; Bokany fia Csanad ; Csanad fia Buda ; Buda fia Betzur ; Betzur fia Mike ; Mike fia Mikes ; Mikes fia Ombud ; Ombud fia Kolcse ; Kolcse fia Levente ; Levente fia Lel ; Lel fia Zamur ; Zamur fia Zombur ; Zombur fia Bolug ; Bolug fia Bulcsu ; Bucsu fia Zoltan ( az en becses nevem ) ; Zoltan fia Berend ; Berend fia Kardisa ; Kardisa fia Upor ; Upor fia Ethei ; Ethei fia Szemeny ; Szemeny fia Torda ; Torda fia BENDEGUZ ; Bendeguz fia ATTILA .

Attila > Csaba ; Ogurd ; Mauger

Mauger fia Balog ; Balog fia Upas ; Upas fia Ed ; Ed fia Edemen ; Edemen fia Ugyek ;
    Ugyek + EMESE > Elod ; Elod fia Almos ; Almos fia ARPAD .l

Tehat nem csak brahibo vallottak az Arpad hazi kiralyok magukat Attila leszarmazotjanak .

De ugye ezt lehetne tovabb is vezetni es akkor csodalkozik nagyot a mezitlabas hegyi paraszt ... mert igen Adam-ig visszavezetheto. Hat ezert is utalnak minket annyira .... mert nekunk vannak gyokereink mig nekik a nagy semmi. Meg a cimeruket is loptak .... a himnuszukrol ne is beszeljunk ugye ami egy magyar nepdal.
  • Csaba vezér
    Olyan rovásemlékeket mutatok majd még be, amivel méginkább erősítem az alábbi válaszaimat. Glozeli és Kárpát medencei emlékekkel.
  • gurubefree
    Ime .... ilyen egyszeru a valasz :) Nem kell itt verre menni csak targyilagosnak maradni .

btw ... Ha pontosak akarunk lenni azt hiszem Arany Janosnak koszonthetjuk azt hogy ossze lett szamolva a magyar szavak osszesege. Ugy tudni tobb mint 2 millio ... na ebbol a 2 milliobol 600 szavunk "hasonlo" amibol azt a kovetkeztetest vontak le hogy csak rokonok lehetunk.
  • Savaran
    No.1
  • ahddub
    fogyaszt e alkoholt uwu? - rendszeresen! Xd
  • Csaba vezér
    - Milyen idos a legregebbi irasos magyar emlek. -Kb. 15 ezer éves.
    - Az irasos emlekekbol milyen informaciok birtokaba jutottunk. -A magyar nyelv, ősnyelv.
    - Milyen idos a Finn-ugor elmelet. -Habsburg agyszülemény.
    - Utal e barmilyen irasos emlekunk a finn-ugor elmeletre. -Nem
  • ahddub
    Ne ez már szomszédkompatibilis uwukám? A Tatárlaki leletet pedig maga Vlassa rótta, aki így akart egy kis hírnevet!
  • ahddub
    Igazat kell adjak, akkor össze is foglalom!
    A finnugor törzs gondolt egyet és elkülönült. Aztán szexuálisan megkívánta azokat a fránya szabírokat meg onogurokat és agyon keveredett velük! De olyan mohón, hogy saját génmintái el is tűntek! Hálából a szumír fajú szabírok és a sztyeppe harcos onogurjai megtanulták nyelvüket a génekért cserébe. Béjöttek a szlávoktól hemzsegő Kurvanagymorva Birodalomba, rommá baszták őket, de megsajnálván őket szintén vettek tőlük pár szót, mer olyan édik. Aztán fogták az összes régészeti leletüket és felcímkézték, ezt a germánoktól vettük, mert ők árják voltak, mi meg csak brahiból nevezzük magunkat szittyáknak. Végül kihaltak a picsába, mert a szláv és germán nők szebbek voltak!
  • gurubefree
    Szerintem kezdjuk elorol mersekeltebb hangnemben ...

- Milyen idos a legregebbi irasos magyar emlek.
    - Az irasos emlekekbol milyen informaciok birtokaba jutottunk.
    - Milyen idos a Finn-ugor elmelet.
    - Utal e barmilyen irasos emlekunk a finn-ugor elmeletre.

Ezek az alapok. Ha valaki szeretne hozzatenni tegye . Arrol hogy ki miert magyar ellenes ... egyszeru a valasz. Mert ezt tanitottak nekik. lsd Romania ; Szlovakia etc. Azok akiknek nem erdeke az igazsag a teny alapu tortenelem csak is a hamisitott tortenelem.
  • roli613
    ...
  • lopbisz
    inkább köpni nyelni nem tudsz rá. Mondjuk ez várható volt, tökéletes mattot adtam, mint általában mindig.
  • uwu 80
    Te beszélsz félre. Olvass vissza.
    Pont abból indult ki az egész, hogy mikor az őstörténetről beszél valaki, mégis mi indokolja azt hogy előtte jó alaposan elmondja mi is a magyarellenesség, és hogy mi kel la magyaroknak?
    És a legnagyobb hangú áltudós, pont így szokott beszélni.
    Én ennek kapcsán kezdtem írni a következményekről.
  • uwu 80
    Inkáb túl sok benne a jelentéktelenség :)
  • remark #3532
    Akkor meg ne arról beszélj, hogy ki hogyan érzi magát, hanem hogy mi az igazság! Túl sokat foglalkozol azzal, hogy ki mit gondol majd rólunk. Ne ez legyen a fókuszod! Ez mellébeszélés!
  • lopbisz
    "tudomány szeretetére neveled"
    Miféle tudományéra? A legyünk büszke agymosottak a hivatalos téveszmék szerint? Inkább gondolkodni tanitsák a gyereket.
  • lopbisz
    hehe gondoltam, hogy elsiklik a kommentem felet. Túl sok benne az igazság :D
  • ManoNegra
    Jah.. Mint a brit tudósok..
  • uwu 80
    Ha a tudomány szeretetére neveled, többet adhat a hazájának.
    Az hogy tisztességes, az a minimum.
  • ManoNegra
    "Elég nagy baj, hogy a népesség nem elégé érdeklődik a tudományok iránt. A műveltebb emberek több értéket képesek teremteni a hazájuknak. Ha nem is önmaguk által, de a jól nevelt gyerekeből könnyebebn válhat nagy tudós, vagy művész."

Remélem a gyerekemből TISZTESSÉGES! ember lesz! Az hogy művész, tudós, vagy "csak" egy egyszerű parasztember, az már teljesen mindegy!
  • uwu 80
    Ja, ezt egy kicsit eltúloztam :)
  • remark #3525
    "a fene nagy magyarságoddal, meg a gyilkos ösztöneiddel feszültséget szítasz"

Te szítasz feszültséget az ilyen mocskolódással! Gyilkos ösztönök? Miről beszélsz te?? Ne magadból indulj ki!
  • uwu 80
    Hát éppen hogy arról van szó, hogy az igazságot kutatva az nem lehet szempont, hogy ki hogyan jár vele.
    Ezek meg itt alárendelnek mindent a nagyotmondó hantázásnak, mert nekik az jön be.
  • uwu 80
    Egyébként a szomszédság nacionalistáinak agyának húzása csak másodlagos hatás, és ez a téma nem is esik akkora súllyal a heregelésbe, csak egy kicsit járul hozzá.

Ebben a témában a kár amit a saját nemzeteknek okoztok túlnyomó részt az intellektuális síkon keresendő.
    Elég nagy baj, hogy a népesség nem elégé érdeklődik a tudományok iránt. A műveltebb emberek több értéket képesek teremteni a hazájuknak. Ha nem is önmaguk által, de a jól nevelt gyerekeből könnyebebn válhat nagy tudós, vagy művész.
    De helyette az ezotéria, meg az alternatív ökörségek mennek mostanában.
    A tudósokat gonosznak, összeesküvőnek állítjátok be. Az ország legnagyobb btudósait mocskoljátok rágalmakkal. Szerintetek tényleg ezt csinálja egy igazi hazafi?
  • remark #3522
    És mi van az igazság keresésével?

Idézet uwu-tól: A történelemtudomány feladata az igazság keresése. Sajnos az már nem fér bele, hogy ügyeljünk arra, hogy kit milyen színben tüntet fel.

Vagy az igazságot csak akkor szabad keresni, ha azzal a magyar rosszul jár?