A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
uwu 80 #3501 A történelemtudomány feladata az igazság keresése.
Sajnos az már nem fér bele, hogy ügyeljünk arra, hogy kit milyen színben tüntet fel. Teljesen mindegy milyen a múltunk, a múlt akkor is összetart.
Az csak hab a tortán, hogy a mi múltunkra van miért büszkének lenni, nagyon sok népnek ez nem adatott meg mint nekünk, de valamiért az ilyen droidoknak mint ti, még ez sem elég. Nekünk nem kellene hazudni semmiféle szent cél érdekében, ti mégis megteszitek, letörve ezzel nagyságunkat.
Azon meg nem kell csodálkozni, ha egy előadó tárgyilagosan beszél a dolgokról.
Tudom hogy ez téged meglep, de nem azért csinálja hogy megfeleljen az igényeidnek, és nem azzal van elfoglalva hogy minél szebbeket, és minél nagyobbakat hantázzon.
Sokszor eszembe jut ám, hogy ez a turbómagyar jelenség nem-e véletlenül valami zsidó összeesküvés eredménye-e. Szerintem szándékosan küldtek titeket ide hogy a magyar nacionalistákat beégessétek a meseterjesztéssel és agresszív ugatással.