A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
polarka #3479 Próbáltam a te mércédet használni, de úgy néz ki, h alkalmazása előtt még ez is egy eldöntendő kérdés. Bocsi, h próbálkoztam, többet ilyet nem teszek, míg nem definiálod korrektül, h mi alapján méred fel, h ki mennyire "jelentős emberke".
"Mi baj van a "finnugor rokonság"-gal?" címmel szoktak futni a szokásos a finnugrista dumák? Én úgy véltem, h nem.
Én nem fogok felvételt készíteni, esetleg ha vki megdob egy állvánnyal és géppel. 1ébként volt már 2 előadás, ami esetleg kapcsolódik ide: egy a székely rovásírásról, egy pedig hun-magyar témában.
Sztem furcsa hozzáállás, h amikor lehetőség volna vitázni, ellenvéleményt megfogalmazni, akkor az a reakció, h "Nem tud újat mondani, ebben biztos vagyok!".