A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
lopbisz #3331 "Én sose mondtam hogy nincs finnugor rokonság" Nem is mondtam, hogy nem mondtad, de majd fogod. Szövegértelemezés..
A többi szövegeddel meg bionyitód a "kamélonoskodást" amiről írtam is. És nincs hazugság elég vissza olvasni téged 1 éve. A finnugoron kivűl mindent fikáztál, ami az őseredettel kapcsolatos volt. Most, hogy a mestereid nem tudják tagadni a tényeket és elkedztek arról maszatolni, hogy ők mindig is a nyelvről beszéltek és összetett a történelem stb. Már is azonnal te is béégeted, a többi bogyószedő hivel együtt. Ha az elmúlt év tendenciáit nézzük. Körülbelül 5 év múlva a finnugor nyelv cáfolata is el fog terjedni és akkor már semmi zavaros kifogás nem lehet. Ilyenkor a mestereiddel együtt te is szépen át fogsz alakulni.