A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • szenyor Lopez
    Legyen a béke napja. Megpróbálok normálisan válaszolni :)
    A habsburg uralomnak is volt olyan szakasza, amire "boldog békeidők" néven hivatkoznak. A kiegyezéstől az I.vh-ig nem volt annyira rossz Magyarországon élni, hiába nem magyar volt a góré.
    István kapcsán egyetértek, hogy voltak neki is negatív vonatkozásai. Most már többedszer mondom: egyetértek azzal, hogy Károly Róbert uralkodása alatt felívelt a magyar nemzet ázsiója. A korabeli mutatószámok bizonyára jól mutattak a korabeli tőzsdén. Ennek ellenére a magyarabb a magyarnál titulus egy marhaság.
    Nekem semmi bajom a királysággal.
    Finnugor elméletet sosem védtem, így gondolom nem rám gondoltál, amikor leírtad ;)
    Próbáld már megérteni, hogy nem kétféle ember van. Hanem sokféle. Aki egy dologban nem ért veled egyet, egy másikban egyetérthet. A skatulyázás a legrosszabb dolog, amit tehetsz.