6424

A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • ahddub
    erre csak ezt felelhetem, keresse a különbségeket :D XD:

• L Viper #3320
    "Tárgyilagosan belátjuk, hogy vezető tudósaink számára szinte lehetetlen feladat volna elismerniük egész életművük elavulását. Megtagadniuk korábbi állításaikat és befogadni az újat, az új régészeti és forráskutatások egyre gyarapodó bizonyítékait. S talán még ennél is nehezebb volna beismerni népük elárulását. Mert a mai magyar értelmiség nem teljesíti legfőbb feladatát."

Bakay írása...

• ahddub
    szerintem az egész mta-t a germán askenácik válogatták össze,elképzelem ahogy járták az elmegyogyókat, zsinagógákat, kibucokat, kocsmákat az alapanyagért, és röhögtek végeredményen! XD XD
  • ahddub
    Hómant nem bántjuk ő legalább megbánta a bűneit, amúgy nagy "germánszopó" volt, de élete végére eljutott addig, hogy a kaukázusi és sumér eredetű szavainkat is vizsgányi kőne! Ő sem volt egy agytröszt, mondhatók mta kompatibilis Xd
  • ahddub
    na ez meg a judeo-árja barátja XD glacc a görbelábú szélsőbalos akiben éhen halt az agyrák! :D
  • L Viper #3316
  • ahddub
    játszunk kurucinfosat?:D XD

Íme a magyargyűlölő askenáci lópofája:

• Pluskast
    Mi az hogy zakóevő?? :D :D
  • Solt
    Jaj.
  • MaRee
    Ezt a kérdést tedd fel az ország vezetőinek, valamint az MTA professzorainak.
  • L Viper #3311
    Eredj bogyót gyűjteni zakóevő!
  • TDantes
    Csak tudnám miért jó ha hazudtok. Komolyan, miért kell folyton folyvást hazudoznotok?
  • ahddub
    Szkíta király keleti balti és alföldi-turáni jegyekkel:

• Solt
  • Savaran
    Ők is olvassák ezt a fórumot hahahaha:) (Csak vicceltem:)
  • ahddub
    Jobbikos felszólalás a KM szittya ősfolytonosságról! Végre elkezdődik valami?

• Savaran
    Persze hogy nem:)
    Ez csak a szokásos langyi bangyizás, mivel nem hajlandók a tehetséges régészeket pénzelni nem tudnak eszközök stb. nélkül érdemi munkát végezni, ezért van sajnos sok olyan eset hogy magyar történelmi emlékből csinálnak mások helyettünk maguknak egyet, ez lett a sorsa a félig magyar és johanita keresztes várnak Szíriában, a franciák maguknak elvették és a Margat névre rásütötték hogy Krak des Chevaliers:) azzal az indokkal hogy ők fedezték fel:) a szírek erre azt mondják hogy minek felfedezni hisz több száz éve ott van:)
  • Csaba vezér
    No ebbű semmi sem lössz. Úgyhogy még nagyobb elszántsággal vetem bele magam a kutatásba. Hamarosan jönnek újabb glozeli, és kárpát medencei kő- és bronzkori rovásleletek.
  • Savaran
  • ahddub
    Én életfogyttal és teljes vagyonelkobzással büntetném a nemzet gyalázást! Nemzet gyalázás egyik fajtája a szándékos, lealacsonyító történelem kreálás.
  • ahddub
    49 után lett hivatalos e mese, hogy a nemzeti büszkeséget elvegyék. A Horthy korszakban már turáni népekről beszéltek, ahol a "finnugor" is hun nép, csak másik ági. De utána a judeo-bolsevik bal és jobb liberális elvi és szolgáló pártok, nem véletlenül tartják fenn a könnyedebb leuralás végett, ezt a szart. róna tas, hóman,németh és a többi köztörvényes vöröstengerész gyalogos pedig rendre lemondják a vitákat e kérdésben. a szumír-hurri nyelveket élből nem vizsgálják. Csak a Jobbiknak fontos Atilla öröke, a többiek zsidók!
  • MaRee
    Persze, a hívők közül senkit nem zavar, hogy maguk a finnek sem tanítják ezt a nagyszerű elméletet és a legutóbbi finnugor találkozóra el sem jöttek, szegények nem győzik hangsúlyózni, hogy hagyjuk már békén őket ezzel. :)
    De nem baj, szerencsére egyre több embernek nyílik fel a szeme, egyre több kezdeményezés van az országban hogy az igazságot tanítsák már a mostani generációnak. Már az én történelem/magyar tanárom is megmondta, hogy szerinte is bődületes baromság a finnugor elmélet, de sajnos ez a kötelező tananyag, tanuljuk meg ezt, később meg majd kialakul.
    Remélem azért hogy legalább kb 10-15 éven belül kitörlik a tankönyvekből ezt is, a többi hazugsággal együtt. :)
  • Zenty
    A fingugor szenthetén hívők még nem adták fel. Próbálják átmagyarázni az átmagyarázhatatlant.. Például, hogy csak nyelvrokonságról beszéltek, ők nem mondták soha állitólag, hogy genetikailag is és egy nép a magyar és finn ősei. ( persze hazudnak, mert 5-10 éve is még azt harsogták, hogy totálisan rokonok az ubi ugrok stb a magyarnak. De ezt persze hirtelen elfelejtették a tömeges elmélet elutasítások után..)
    De kíváncsi leszek a jövőben, mikor elfog az is terjedni az emberek körében, hogy nyelvileg is cáfolva van a finnugor. Akkor vajon milyen kifogással próbálnak majd hablatyolni? Jah tudom, majd 5 év múlva azt fogják mondani, hogy ők mindig is azt mondták semmi rokonság nincs a finn ősiekkel nyelvileg sem. A kaméleonok mindig gyorsan átalakulnak ha ég alattuk a talaj.
  • Savaran
    Ha nem tévedek filmnek nevezhető valami nincs is erről a korról idehaza. Ami szégyen, mert milliókat ráköltenek az ultragagyi vígjátékokra amiből évente kijön egy, holott inkább 5 évente csinálnának 1 jó történelmi filmet.
  • Savaran
    Egyébként a huszita hadviselés egyes elemeit Mátyás serege elkezdte lemásolni, és tovább fejleszteni, vegyes összetételű seregben nehéz gyalogsággal kiegészítve remek taktikai előnyökhöz juttatták a támadó/védekező erőket.
  • Savaran
    "Ha nincs pénzünk páncélra, ráadásul csak parasztok vagyunk, akkor bújjunk szekérvárba" című huszita hadviselésnek aposztrofált szösszenetet láthattuk:)

-Két nagy filmes bakira hívnám fel a figyelmet:
    A lovagok nem rohamoztak meg sohasem szilárd építményt, kivéve Don Quijote:)
    És a félmeztelenül íjjazó lovast remélem csak viccnek szánták:)

A lovagok amúgy szépek:) Mindent összevetve a film színvonala klasszisokkal veri a fiatalabb(!) magyar "történelmi" háborús filmeket! (nincs is sok amúgy sem)
  • MaRee
    Nem is értem, van még aki ennek a baromságnak bedől?
  • ahddub
  • Zenty

• Csaba vezér
    Meg Glozel is.
  • ahddub
    ennyit a szláv őslakókról. László Gyula 670 es onogur leletei (késő avar) fekete négyzettel jelölve! még Morávia is a miénk volt :D

• ahddub
  • szenyor Lopez
    he?
  • ahddub
    de ő más mérce szerint nézni a dolgokat, nekik akkor kezdődött az aranykor ami mai napig tart, de természetesen nem örökké, és aki az ördögnek szolgált az biza kínnal fog fizetni!
  • ahddub
    na mi van uwu? hogy zajlik a széder este?:D
  • Savaran
    Tényleg akkor ért véget, abban nincsen hiba.
  • szenyor Lopez
    " megtörténjen a magyarság dicső kora, mely 1526-ban ér majd véget "

Megtörténjen egy kor? Elég jól használod a magyart...
    Szóval 1526-ban ért véget a magyarok dicső kora. Mondod ezt kényelmes székben terpeszkedve az internet mellől. Hiteles no.
  • ahddub
    egy törzs 50 000 főből állott ez esetünkben 400 000 honvisszaszerzőt feltételez, de itt nem 7 hanem 10 várta be így kapunk 1 milliót.kb.
  • ahddub
    habzburg? ilyen törzs nem volt. 3 ongour és 4 szabír érkezett bé pannoniába hogy egyesüljenek a helybéli szittyákokkal és megtörténjen a magyarság dicső kora, mely 1526-ban ér majd véget 1. Ferenc francia király zsidói révén, akik az oszmánok minisztereivé lesznek.
  • szenyor Lopez
    Legyen a béke napja. Megpróbálok normálisan válaszolni :)
    A habsburg uralomnak is volt olyan szakasza, amire "boldog békeidők" néven hivatkoznak. A kiegyezéstől az I.vh-ig nem volt annyira rossz Magyarországon élni, hiába nem magyar volt a góré.
    István kapcsán egyetértek, hogy voltak neki is negatív vonatkozásai. Most már többedszer mondom: egyetértek azzal, hogy Károly Róbert uralkodása alatt felívelt a magyar nemzet ázsiója. A korabeli mutatószámok bizonyára jól mutattak a korabeli tőzsdén. Ennek ellenére a magyarabb a magyarnál titulus egy marhaság.
    Nekem semmi bajom a királysággal.
    Finnugor elméletet sosem védtem, így gondolom nem rám gondoltál, amikor leírtad ;)
    Próbáld már megérteni, hogy nem kétféle ember van. Hanem sokféle. Aki egy dologban nem ért veled egyet, egy másikban egyetérthet. A skatulyázás a legrosszabb dolog, amit tehetsz.