A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
szenyor Lopez #3264 Pénzügyileg egyértelműen fejlődést tudott realizálni. A kincstár egyenlege az egekbe emelkedett. Én a magyarabb a magyarnál kitételre kaptam fel a fejem. Tudom, nem te írtad. Nem is hozzád szóltam, amikor ezügyben értetlenkedésemnek adtam hangot.
Tehát aki tűzzel-vassal kiirtja az ország földesurainak egy részét, az magyarabb a magyarnál.
"Felicián testének darabjait különböző városokba, fejét Budára küldték intő példának. Gyermekeit kivégezték, Klára nevű lányát borzalmasan megcsonkítva városról városra hurcolták és azt kellett kiáltoznia: "Így jár, aki hűtlen lesz a királyhoz!" Felicián rokonságát ezenkívül harmadíziglen halálra ítélték, távolabbi rokonait pedig jószágvesztéssel sújtották"