A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Zenty #3261 Nem írtam sehol, hogy szent volt mint király. Ezt csak ti hazudjátok szenyoral, hogy ezt mondtam volna.... Megint és utoljára szövegértelmezés korepetálás.
A lenti videó is arról szólt, hogy arannyal fejlődésbe vitte az országot. Ezt az érdemeit emelte ki. És az egésznek a lényege, hogy arany nélkül nincs normális gazdasági rendszer és kiemelték Magyarországon ilyen először volt, ami jobblétet is okozott a népnek. Mert hiába is hazudozol az akkori időszakban jobban élt a nép a többihez képest a környéken. ahogy a szent-korona is egyedülállóan sokkal jobb rendszer volt a többi királyság rendszeréhez képest. ez ilyen dolog.
Ezért ezen felháborodtatok mert túl igazat szóltak a moviban, és kapásból nem a témát hanem személyében kezdeték el támadni a kitalálót (a királyt.) Ez tipikus, mikor a témához nem tudsz hozzászólni akkor a személyt támadod.
Egyébként most is posztmodern jobbágyrendszer van, ha nem vetted volna észre, csak a különbség hogy még arany sincs...