A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Zenty
    Nem a legnagyobb király volt, de nem is ezért linkeltem lent.
    A lényeg, hogy az arany fedezettel, használattal felemelte az országot. Mondhatni aranykorát élte az ország akkoriban.
    Ez pedig azért fontos kiemelni mert a szenyor félék mostanság fikázzák az aranyat és azt mondják sokkal jobb helyete a papír pénz. Nem véletlenül rohant ki szenyorkánk vártam is a nyivákolását. Bár őszintén szólva uwunál vártam elsősorban a sírást. Én sem tudod tökéletesen jósolni...

Tehát a lényeg szenyorkánk azért ment fel az agyvize, mert a gazdái szerint a arany fedezetű nemzeti bank és ehhez hasonlók szentségtörésnek számítanak, mert még véletlenül felemelnék a magyar gazdaságot és nem lehetne az önmagában értéktelen papírpénzel spekulálni és robban dönteni a gazdaságokat. Csak a kiváltságosoknak lehet arany az ilyen szenyor félék szerint.
    Az pedig végképp "isten" káromlásnak számít, hogy a magyarok csinálták ezt a forradalmi lépést és magyarokat, magyar királyt dicsérik valamiben. Ez elfogadhatatlan...
    Figyeld meg ha fikázták volna a magyarokat szenyorkánk ide sem irt volna. Ez így megy