A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Zenty #3194 "Semmi új nincs a fórumon regóta."
Persze... mert én, Solt, ahddub és még sokan mások kivesézték a témát. Emelet kifejtettük saját véleményünket.
Te mit csináltál? Benyögtél egy szöveget, amit más által leírt. Aztán unalmadban benyögsz témától eltérően valamit, hogy mutasd még létezel. Ez szerintem szánalmas.
"Mondtam. Előbb tanulj meg magyarul, azután kéne csak írkálnod egy ilyen topikba. Szerintem ez igenis témába illő. ;)
A saját anyanyelvedet nem ismerve nulla hiteled van beszélni, írni az őstörténetünkről. Ne vedd személyeskedésnek, nem veled van bajom, hanem csupán irritál a helyesírásod.
Szorosabban a témával kapcsolatban pedig, csak ismételném magam többedszerre. Semmi új nincs a fórumon regóta."
Én is mondtam már neked, hogy az papoljon helyesírásról, aki tökéletesen is ír... neked nincs jogod hozzá.
Nem regóta, hanem régóta, "írkálnod"... Soroljam még a hibákat?
Jah és ne vedd személyeskedésnek seggfejkém..
Továbbiakban ignorálak mint uwut.