A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • uwu 80
    Nem csodálom hogy megfoghatatlan az a magyarellensség. Nemere még csak véletlenül se történyész, hanem scifi író, ráadásul szerintem annak is pocsék. Semmi különös nincs abban ha hülyeséget ír. Aki tőle tanul történelmet meg is érdemli amit kap.
    M1-en meg kizártnak tartom az ilyen irányú torzítást, az ellenkezője hihetőbb lenne. Az csak haba tortán hogy agyik se "történészi munka", mert így fogalmaztál, azaz szerintem egyértelműen a történészeknek tulajdonítottad ezt a véleményt.

Te konkrétan azt írtad, hogy tévhiteket szeretnél eloszlatni. Le is írtad mi az a tévhit, miszerint a magyar hadviselés valami siralmas akármi. Csakhogy ez a tévhit nem léteziki, főleg nem történészek körében. Csak ezt szerettem volna tudomásodra hozni.

Egyébként sokkal inkáb magyarellenes azt híresztelni a tudósainkról, hogy ilyesmit állítanak, mint amit egy mezei scifiíró összehord.

Csak arra lennék kíváncsi mégis hogy gondoltad ezt a kijelentést ezzel a tévhittel kapcsolatba? Ezekután már tök egyértelmű hogy csak úgy leírtad, nem is érezve a rágalmad súlyát. Szerinted nem lenne gyanús az embereknek, hogy a "rongyos-toprongyos szegénylegényes magyar katona" mégis csak megtartották magukat ezen a helyen tobb mint 1000 évig világhatalmak ellenében is?