A magyar őstörténelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közbe nézem, hogy volt szó Hóman Bálintról. Aki esetleg nem ismerné 1940 elötti idõkben, õ volt a magyar tudomány egyik fõ embere.

Olyas féle volt ( mint a mostani ugorjaink) hogy végletekig finnugrozott és jelentéktelen bogyószedõknek mondta a magyarok õseit. Fõleg azért mert az akkori MTA is( annak ellenére, hogy a monarchia felbomlott) megõrizték és divat maradt a finnugor habsburg agymosás.
De Hóman Bálint álláspontját megváltoztatta és végül elhibázotnak mondta a finnugor elméletet, mikor megtapasztalta az új bizonyitékokat az õstörténelembeÕsemberek - õsmagyarok könyvében leirja és beimseri, hogy tévedett.

Sok elfogult finnugor mániás példát vehetne Hóman Bálintról. Õ képes volt beismerni, hogy tévedett és hülyeségeket állitót a finnugoral.
Most is a legtöbb finnugor történész tudja, hogy hülyeséget állit de nincs annyi gerinc bennük, hogy a hibájukat elismernénk.

nah végr megjelent a kép 😄

itt van még egy :

Állitólag segit a tanulásában. Ezt a matricát ráragasztott a billentyûre és gépelés közben az ember jobban megjegyezheti a latin betû rovás megfelelõit.

rovásról ez a matrica jutott eszembe:

hm írtam kommentet de nem jelenik meg 😄

a rovás tanulásról jut eszembe ez a matrica:

Rálehet ragasztani a pc billentyûzetére 😄

király!

tdantes te olyan hülye vagy mint egy horda ikra, húzzál haza az uralhoz bogyót szedni az megnyugtat! netbohóc!<#action>
L Viper
<#eljen>
Unatkozni nem szoktam, azt a luxust nem ismerem :-)
Ha valaki esetleg unatkozna, akkor parancsoljatok:
hatalmas anyag

itt aztán van mibõl válogatni...

L Viper
Ja izgi, bár én inkább normálisan szeretek fórumozni. Egy darabig most lehet.
"Izgi" lett megint a fórum...
De ha minden kötél szakad majd bemásolok 200 oldal anyagaot.. Elemzés képpen és minden provokátor elmenekül 😄
A lejobb módszer, mert úgy félnek az igaz történelemtõl mint a vámpir az ezüstõl.

Savaran
Jah el....tam😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

szép szürke kép 😄

Persze, hogy nem... csak már unalmas a sarokba szorítottak vergõdése... van amikor van hozzá türelmem, van amikor nincs! Viszont azt örömmel látom, hogy mindent azért uwu-nak sem lehet... gyûjthet egy kis erõt... 😄

www.smart-bus.hu

Savaran
A DNS nem hazudik😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

L Viper
Ott a bökkenõ, hogy ez ma már nem mûködik. Az osztrákok még ránk erõltethették rendeletileg a finnugorizmust, de ma már alig van aki elhiszi, hogy nem a krónikáinkban, a népemlékezetben, a Tarihi Üngürüszben, vagy a külföldiek által is elvégzett DNS vizsgálatokban van az igazság.
Sokat vársz tõlük! Érvek nincsenek, a kijelentések mögött tények nincsenek, ergo egy dolog marad. A szánalmas vergõdés... mindenki hülye, alul mûvelt, és áltudományos... csak a politikai és anyagi érdekbõl elkurvult akadémikus a szent!

Nekik ez a dolguk... ha egy kis szerencséjük van, akkor pénzért, ha nincs, akkor ingyen csinálnak magukból hülyét!

Tdantesnek még megvan valahol a lementett iwiw adatlapja... ha sokat vergõdik még, akkor beváltom a régen tett ígéretem, és beküldöm a kuruc-ra az adatait a fényképeivel együtt...

www.smart-bus.hu

L Viper
Elég lenne csak pár oldalt visszaolvasni ahhoz, hogy belásd azt, amit te mesének tartasz, egyre több kutató komolyan veszi idehaza és külhonban is.
Az a baj, hogy hajlandóság sincs meg, arra, hogy utána nézzél ennek.

Rengeteg komoly anyag linkje, hozzászólás, míg minderre csak személyeskedés a válasz, cáfolat értelmes bizonyítás sehol. ( Bár ezt már megszoktuk, csak azt nem értem minek jártok ide akkor, ha csak ennyi a válasz mindig.)

Bakay az igazi történész mi? Aha...na persze...A Hahota magazinba is írhatna.

Tudod, az igazi történsz, tények alapján dolgozik. Nem a Micimackó szintû mesék alapján!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

L Viper
Szánalmasan vergõdsz. Nem unod? Medig égeted még magad?
,, finnugrászok fele tudja, hogy kamu lásd Hóman Bálintot aki halála elõtt beismerte, hogy marhaság a finnugrizmus!"

Ujjabb hazugság. Nem unalmas folyton hazudni? Vagy anyád nem mondta, hogy kisfiam, hazudni csúnya szokás? Még a végén rácseszel a hazudozásra?! Nem mondta mi?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Savaran
nah ezt jól elrontottam XDXDXD

Savaran

Savaran
http://www.youtube.com/watch?v=MKoDXbiThyI

peteragoston

<#bee1>

L Viper
Tudod, mi alulmûveltek vagyunk, mi ilyet nem csinálunk. Ez csak a kimagaslóan mûveltek szellemi szintjéhez méltó.
Ez olyan mintha te írtad volna.
Az összes hsz-edet azért írtad, mert ezt akartad hallani.
Én csak a kedvedbe jártam.
Téged kéne megbûntetni, miattad történt<#mf1>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

"Csak akkor szoktam ironizálni, meg viccelõdni a butaságokon, mikor már érveltem is."

Másfél éve. Azóta trollkodsz.

Remarkra gondolsz?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Csak akkor szoktam ironizálni, meg viccelõdni a butaságokon, mikor már érveltem is.
Az nem az én hibám, hogy a hozzád hasonló vak hittel élõ megvezetett emberek ezen átsiklanak. Mondjuk ezen nincs mit csodálkozni, mert pont ez ilyen kis hibák miatt képesek benyelni a demagóg szövegeket.

Nem csak hogy elolvastam a hsz-eimet, hanem még én is írtam õket. Meglepõ, nem?

De neked megint szelektív a látásod, mert csak azokat a hsz-eket veszed észre ahol rajtad kérem számon a tényeket és a provokáció mentes megfogalmazást. (Ami elég határesete a személyeskedésnek, nem gondolod?)

Azért fura, hogy ennek még anyáznia is szabad...

www.smart-bus.hu

LOL
Tényleg nem?
Elolvastad a hsz-eidet?
Mirõl is szólnak?

L Viper
Látom provokátorunknál kiborult a bili. Anyázik, meg be is meri írni, hogy: tök jó érzés ennyi buta ember közt osztani az észt, meg flémelni, meg anyázni.
Én ebben a pár napban csak egy pitiáner provokátort látok, a többi normálisan fórumozni próbáló ember közt.
Ki kéne már takaríttatni itt.

Nem személyeskedek sem itt, sem máshol. Hanem a személyeskedésre reagálok. Nem ugyanaz. Leírom, hogy a személyeskedés nem szép dolog. Van egy kis különbség a kettõ között...

Rajtad is a tényeket kérem számon, de te nem reagálsz. Hát akkor ne reagálj. De hogy abba hitbe ringasd magad, hogy bárki is elfogadja az "érveidet", "cáfolataidat"? Az végképp abszurd dolog lenne.

látom jártas vagy a szemita nyelvészetben! shalom sanyi :d
Azért személyeskedsz folyamatosan az NWO-ba?
Azért jöttél ide belepofázni akirõl fingod sincs?
Mit is írtál a topikba ami nem velem kapcsolatos?
Menjél inkáb robotolni, a zsidóid nem fognak így fizetni...

Tudom ám mi tévesztett meg. Agyadra ment a nyelvészet.
A szemita nyelvcsalád meg a sémi nyelvcsalád tényleg ugyan azt jelenti. De önmagában ez már nem igaz. A sémi jelölhetii a népet. Azt kellett volna írnod.

Engem itt is a topik témája érdekel, ahogy az összes többi topikban is az érdekelNE, ha nem azért járnál mindenhova, hogy megtedd amit a civil életedben nem tehetsz meg: anyázni, flémelni, rombolni. De most hogy bevallottad, igazából nincs mit mondanom neked.

uwu a zsideszes héber bértollnok, bip-bip egy ügynökünket lekapcsolták az sg-n, kár érte, remek fickó volt.😄
Ha eldöntötted hogy a topik témája nem érdekel, akkor miért nem mész inkább te innen valahova?

Menjek anyámba, meg zsidóbérenc... <#shakehead>
Ha eldöntötted hogy a topik témája nem érdekel, akkor miért nem mész inkább te innen valahova?
... <#heureka>

(Minek is célozgatok, leírod te magadtól: "Tök jó érzés ennyi buta ember közt osztani az észt, meg flémelni, meg anyázni.")

Végül is akkor ahddub = ahddubabb = legahddubabb. Tök neked látom tökmindegy.

Remark az, csak eltévesztette a helyét😄
Én csak ide szoktam írogatni.

Tök jó érzés ennyi buta ember közt osztani az észt, meg flémelni, meg anyázni.
Civil életermben ezt nem tehedtem meg.

te beszélsz ragozásról? te héber-uráli 😄
"inenn"
sémi = szemita te baromarc!
na innen üzenem a zsidesznek azaz a zsidók illedelmes demagóg szolgái elnevezésû báb-kormánynak,hogy küldjenek profibb provokátorokat! titeket megettünk reggelire!