A magyar őstörténelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyas féle volt ( mint a mostani ugorjaink) hogy végletekig finnugrozott és jelentéktelen bogyószedõknek mondta a magyarok õseit. Fõleg azért mert az akkori MTA is( annak ellenére, hogy a monarchia felbomlott) megõrizték és divat maradt a finnugor habsburg agymosás.
De Hóman Bálint álláspontját megváltoztatta és végül elhibázotnak mondta a finnugor elméletet, mikor megtapasztalta az új bizonyitékokat az õstörténelembeÕsemberek - õsmagyarok könyvében leirja és beimseri, hogy tévedett.
Sok elfogult finnugor mániás példát vehetne Hóman Bálintról. Õ képes volt beismerni, hogy tévedett és hülyeségeket állitót a finnugoral.
Most is a legtöbb finnugor történész tudja, hogy hülyeséget állit de nincs annyi gerinc bennük, hogy a hibájukat elismernénk.
itt van még egy :
Állitólag segit a tanulásában. Ezt a matricát ráragasztott a billentyûre és gépelés közben az ember jobban megjegyezheti a latin betû rovás megfelelõit.

Rálehet ragasztani a pc billentyûzetére 😄
De ha minden kötél szakad majd bemásolok 200 oldal anyagaot.. Elemzés képpen és minden provokátor elmenekül 😄
A lejobb módszer, mert úgy félnek az igaz történelemtõl mint a vámpir az ezüstõl.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
www.smart-bus.hu
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Nekik ez a dolguk... ha egy kis szerencséjük van, akkor pénzért, ha nincs, akkor ingyen csinálnak magukból hülyét!
Tdantesnek még megvan valahol a lementett iwiw adatlapja... ha sokat vergõdik még, akkor beváltom a régen tett ígéretem, és beküldöm a kuruc-ra az adatait a fényképeivel együtt...
www.smart-bus.hu
Az a baj, hogy hajlandóság sincs meg, arra, hogy utána nézzél ennek.
Rengeteg komoly anyag linkje, hozzászólás, míg minderre csak személyeskedés a válasz, cáfolat értelmes bizonyítás sehol. ( Bár ezt már megszoktuk, csak azt nem értem minek jártok ide akkor, ha csak ennyi a válasz mindig.)
Tudod, az igazi történsz, tények alapján dolgozik. Nem a Micimackó szintû mesék alapján!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ujjabb hazugság. Nem unalmas folyton hazudni? Vagy anyád nem mondta, hogy kisfiam, hazudni csúnya szokás? Még a végén rácseszel a hazudozásra?! Nem mondta mi?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az összes hsz-edet azért írtad, mert ezt akartad hallani.
Én csak a kedvedbe jártam.
Téged kéne megbûntetni, miattad történt<#mf1>#mf1>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Másfél éve. Azóta trollkodsz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Az nem az én hibám, hogy a hozzád hasonló vak hittel élõ megvezetett emberek ezen átsiklanak. Mondjuk ezen nincs mit csodálkozni, mert pont ez ilyen kis hibák miatt képesek benyelni a demagóg szövegeket.
De neked megint szelektív a látásod, mert csak azokat a hsz-eket veszed észre ahol rajtad kérem számon a tényeket és a provokáció mentes megfogalmazást. (Ami elég határesete a személyeskedésnek, nem gondolod?)
www.smart-bus.hu
Tényleg nem?
Elolvastad a hsz-eidet?
Mirõl is szólnak?
Én ebben a pár napban csak egy pitiáner provokátort látok, a többi normálisan fórumozni próbáló ember közt.
Ki kéne már takaríttatni itt.
Rajtad is a tényeket kérem számon, de te nem reagálsz. Hát akkor ne reagálj. De hogy abba hitbe ringasd magad, hogy bárki is elfogadja az "érveidet", "cáfolataidat"? Az végképp abszurd dolog lenne.
Azért jöttél ide belepofázni akirõl fingod sincs?
Mit is írtál a topikba ami nem velem kapcsolatos?
Menjél inkáb robotolni, a zsidóid nem fognak így fizetni...
A szemita nyelvcsalád meg a sémi nyelvcsalád tényleg ugyan azt jelenti. De önmagában ez már nem igaz. A sémi jelölhetii a népet. Azt kellett volna írnod.
Ha eldöntötted hogy a topik témája nem érdekel, akkor miért nem mész inkább te innen valahova?
... <#heureka>#heureka>
(Minek is célozgatok, leírod te magadtól: "Tök jó érzés ennyi buta ember közt osztani az észt, meg flémelni, meg anyázni.")
Én csak ide szoktam írogatni.
Tök jó érzés ennyi buta ember közt osztani az észt, meg flémelni, meg anyázni.
Civil életermben ezt nem tehedtem meg.
"inenn"
sémi = szemita te baromarc!