A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
uwu hun #3081 "Szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, hogy gyakran történészi munkákban a rongyos-toprongyos, állandóan lázadó, szegénylegényes magyar katona képét tárják elénk következetesen. Időnként olyan katona képét vázolják elénk, aki nem tudott alkalmazkodni a korszak harcászatához, pl. képtelen volt elsajátítani az új alakzati harcrendeket, idegen fegyverzet használatát.
Olyan értekezéseket is olvashatunk nem kevés helyen, ahol pl. kijelentik, hogy a magyar gyalogság nem használt, lándzsát vagy hosszú lándzsát."
LOL
Nem tudom honnan veszed ezt a hülyeséget. Szerintem csak halottad, hogy valaki hallot valamit akinek mondtak valamit:D Senki nem terjeszt ilyesmit. Ti terjesztitek hogy valakik terjeszti, hogy legyen ellenség a hobbiharcotokhoz.
A valóságban nem hiszem hogy akad olyan az országba aki elvégezte a 8 osztályt és ne hallott volna a bandériumokról, Fekete seregről, huszárokról, hajdúkról...