A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
ahddub #3074 Az az igazság ,hogy nem egy helyről kell informálódni és tudni kell szűrni.
kell érteni a genetikához, a régészethez, a feljegyzésekhez és a nyelvhez is. nem nekem vagy neked, hanem a hozzáértőknek, nekünk csak szűrni kell, jól.
Michelangelo Naddeo a szimbólumainkat követte:
michelangelo.cn
Varga és Kiss Dénes és Friedriech Klára és Szakács Gáb. a nyelvet és rovást.
Bakay Kornél a szkíták szakértője, Aradi Éva az indiai hunoké, Ombrusánszky Borbála az ázsiai hun és mongol kérdésben kompetens, ha antropológi Henkey Gyula lép a színre. Dümmerth Dezső az Árpádokat kutatta, Padányi Viktor a pre-szkítákat ismeri, Grandpierre Atilla a mágusok révén jutott el a Medencébe és onnan tovább keletre, Marton Veronika a sumérokhoz ért. Badiny Jós Ferenc, Radics Géza, Bíró József, Mesterházy Zsolt a folytonosságról írtak könyveket.Alinei Mario az etruszkokat ismeri, Grover S. Krantz a magyar nyelvet kutatta, Semino a géneket, Gimbutas öreg Európát, Raskó bár MTA-s beszámolt a közel-keleti, medencei, kelet eu, ázsiai gén mintákról anyai vonalon az ősmagyaroknál.
Bocs ha valakinél lehagytam a prof. és a Dr. jelzőket