A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • lopbisz
    Mi meglepő, hogy a new world order topicban eltűnnek a már több mint fél éve írogató provokátorok, mint szenyor lopez stb. De akkor MOST!! Természetesen véletlenül, hirtelen megjelennek a "régi" provokátorok, akik lassan már egy jó ideje nem írtak a fórumba és a new world orderes témákat áthozzák ide. Jajj de érdekes jajj de érdekes. Egyébként nem csak uwu tért vissza.

De a lényeg, azt kérném szépen ( ez a témához is vág) mondja el nekem valaki, nagyon kérném szépen!
    Az ilyen "körök", hogy tudták Trianont összehozni és a történelmet meghamisítani, ha ilyen tehetségtelen hűbéreseik vannak mint uwu, meg szenyor meg ehhez hasonlók? Komolyan mondom ez elgondolkodtató. Nem fér bele a költségvetésükbe, hogy nívósabb szarkeverőket béreljenek fel? Ennyire se tisztelnek meg minket? Mert elnézés a minősítésért, de egy tehetséges provokátor-csoport tevékenységét nagyon nehéz észre venni. De ezeket? Még egy óvodás is észre veszi, hogy mit csinálnak és miért..

Tudom ne foglalkozzak velük. De mindig kiakasztanak a tehetségtelenek... nem tehetek róla.