A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Solt #2796 A vad hívő az, aki pénzért kurvát csinál magából... nem a tényeket oktatja, hanem amiért fizetik. Persze nem várom el, hogy ezen "apróságon" elgondolkozz, hisz mint azt a képlet is mutatja, remek kiképzést kaptál. Jól elhitették veled, hogy az a szentírás amit tőlük hallasz, mindenki más meg hülye... Az egod most meg már nem engedi, hogy immáron a saját ( vélt ) tudásodat megkérdőjelezd... ez az ördögi kör, te pedig szépen kapaszkodsz bele... hajrá! ;)
Kettőnk közül csak egyikünk vad hívő, és az nem én vagyok... szeretném felhívni rá a figyelmedet, hogy nekem is azt tanították amit neked... csak én később hajlandó voltam foglalkozni a kérdőjelekkel. Tán egyszer a te egod is megengedi ezt neked... ha így lesz, nagyon fogod majd szégyellni a képed...