A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • remark #2746
    "Nem véletlen, hogy van akinek a templomban is el van takarva a korona csakrája."

Igen, már erre is gondoltam.
    De ez most csak a mi spekulációnk, vagy van ahol konkrétan ez a kérdés ki van fejtve?

Valamint az is megfogalmazódott bennem kérdésként, hogy az oké, hogy királyból (legalkalmasabból) csak egy van, de az sose árt, ha az emberek szintén nyitottabbak a bölcseletekre (remélem érted a célzást). Szóval miért nem alakult ki az emberek "beavatásának" (mini-beavatásának) intézménye? Vagy kialakult?

Mert más kultúrákban ennek hagyománya van, hogy úgymond mindenki aki készen áll arra, az beavatottá váljon. Bár azzal nem vagyok tisztában, hogy ez a gyakorlatban mit jelentett mondjuk Tibetben, hogy hányan váltak "beavatottá" ilyen vagy olyan mértékben.

Hú remélem érthető hova akarok kilyukadni.