A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
remark #2731 Engem ez most meglepett, hogy nem kellett a reikin keresztül eljutnunk a megkoronázás lényegéig. Meglepett, hogy kapásból nekiálltál helyeselni, hogy hát "adott emberből a koronázási szertartás a lehető legjobb énjét hozza ki".
Engem ez annyira meglepett, hogy most nem találok szavakat és lehet hogy össze-vissza fogok írni ebben a hsz-ben mindenfélét, mert annyi minden jutott erről így hirtelen az eszembe.
Kezdhetném azzal, csak minek, hogy ha ez valóban így van, akkor erről az alapvető lényeges dologról hogyhogy nem olvastam a történelemkönyvekben, és hogyhogy nem mondják be a hírekben minden rádió és TV csatornán óránként? Persze, mivel öreg NWO motoros vagyok, én ilyenen már nem is csodálkozok, mert a kérdésre amit fel se teszek, egyértelmű a válasz.
Ti egyébként ezt a vonalat itt már megtárgyaltátok? Mert ugye ez valahol mindennek az alapját képezné. Tehát pl. ha valaki megkérdezné, hogy mire jó az ha van egy királyunk, vagy hogy mire jó a királyság, akkor a legelső amit elmondanék, hogy hát ezért, hogy egy "beavatott" irányítsa az országot. Persze még véletlenül se gondolom azt, hogy ez az átlagemberben "aha!" érzést okozna, de bennem ezt okozott, ezért is csapongok most itt össze-vissza.
Vagyis mégsem, mert inkább most abbahagyom, aztán majd jelentkezek, ha már megnyugodtam kicsit. Legközelebb viszont szóljatok előbb, hogy itt ilyen fontos dolgokról van szó!