A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Solt
    No a végére értem... az nwo-s részt leszámítva összességében tetszett.

Ami a magyarság történetét illeti, abban sok dologban egyetértek vele. Vannak apróságok, amiket én másképpen látok, vagy tudok, de a 90%-t adom. A Krisztusi út, a végjáték, a gyógyító szerepünk a világban, szerintem is így vannak...

Abban nem értek vele egyet, hogy megszűnünk létezni. Bármennyire is szar a helyzetünk, a magyarság elpusztíthatatlan idegen kézzel. Ő is említi a skorpiósságot. Ennek a lényege, hogy a skorpiót kizárólag egy másik skorpió, vagy önmaga képes elpusztítani. Mivel másik nyilas-skorpió nemzet rajtunk kívül nincs, így veszéllyel kizárólag a saját házunk tájáról kell számolnunk. Ez ellen pedig tudunk tenni, és bármennyire is szar a helyzetünk, a javulás már beindult... ez még itt az sg-n is követhető... ( egyébként voltunk már ennél nagyobb kakiban, tehát a csüggedésre semmi okunk )

Ami a reikis kérdésedet illeti. A reiki egy "mezei" behangolás, egy rezgés szám növelés. Erre a világon bármelyik ember képes... bárkinek nyitható a koronacsakrája, és onnantól érzékenyebb lesz az univerzumból érkező dolgokra... tölcsérként tudja magába gyűjteni az energiákat, és mindenféle szempontból a javára válik neki is, és a környezetére is.

A Szent Korona ehhez képest, egy leírhatatlanul magasabb szint. Nagyon durván egyszerűsítve úgy képzeld el, hogy adott emberből a koronázási szertartás a lehető legjobb énjét hozza ki. A szertartás alkalmával a személyisége lebontódik, és újjáépül a belőle kihozható maximum szerint...

Irdatlan energiák működnek ilyenkor, nem véletlenül vannak szinte védőöltözetben azok, akik részt vesznek benne. Arany szálas palást, arany sarú, stb... ezek nem a fényűzést szolgálták.

Akárkinek nem kerülhet a fejére... nem véletlen, hogy pár habsburg belebolondult... ezt ugye ő is említi.

A megkoronázottnak szó szerint az agyára hat a korona, mégpedig a rajta lévő képi program alapján. Egy arra alkalmas személy, akit a Szent Koronával koronáznak meg, a Földi síkon elérhető maximális szellemi szintre jut... szó szerint felülről kapja onnantól kezdve az információkat...

Analógiának jó a reikis hasonlatod, de a reiki ehhez képest egy porszem...

Hogy mennyi ebből a valóság? Több mint az sokan hiszik!